Leikkikortit lapsille: tulosta 24 leikkiä lorupussiin!

Tein töihin leikkikortit joulukalenteria varten, ja tein niistä ladattavan ja tulostettavan PDF-tiedoston teillekin!

Tiedosto sisältää 24 tulostettavaa korttia, joissa jokaisessa on yksi leikki. Kortit ovat alun perin tehty esikoulu-ikäisiä (ja isompaa ryhmää) varten, mutta toimivat varmasti muun ikäisille myös, joitakin leikkejä voi varioida tai helpottaa vähän. Kortit tulostetaan yksipuolisena ja sen jälkeen laminoidaan tai liimataan kaksipuoleiseksi (leikin nimi+kuva ja toisella puolella leikin ohje).

Suurin osa leikeistä ei vaadi mitään lisämateriaaleja, mutta osassa leikkejä on tarvikkeita kuten soittimia, kulkunen, pallo, viltti ja musiikkia. Jokaisessa kortissa on erikseen mainittu, jos ja mitä tarvikkeita vaaditaan.

Tiedostoa et tietysti tarvitse edes tulostaa, vaan tämän voi myös vain tallentaa koneelle ja poimia sieltä leikit. Itse halusin tehdä fyysiset kortit joulukalenteria varten, mutta myös myöhempää käyttöä ajatellen. On hauskaa olla leikkikortti-pussi töissä, mistä voi aina tarvittaessa vetäistä jonkun leikin!

Leikkikortit

Korttien kuvista valitettavasti tuli hieman huonolaatuisia, mutta toivottavasti kelpaavat sellaisena! Jouduin tekemään näitä töissä loppujen lopuksi aika kiireellä, joten toivon ettei niissä ole paljon kirjoitusvirheitä tms. Heh! En ole ennen tehnyt tällaisia kortteja, joten kaikenlainen palaute on tervetullutta! Voin tulevaisuudessa tehdä enemmänkin tällaisia projekteja, jos ne kiinnostavat!


Lataa ja tulosta tästä:


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *